Сняг / Сняг (2015)

Сняг / Сняг (2015)

Сняг / Сняг (2015)
Филми Криминален Драма БГ Аудио Български
80 мин. 5.9 70 010
Sniag; Сняг


Година: 2015
Държава: Украйна, България
Жанр: Филми, Драма, Криминален
Режисьор: Венцислав Василев
Участват: Пламен Великов, Ованес Торосян, Красимир Доков, Владимир Ямненко, Ивана Папазова, Божидар Попчев, Бисер Маринов, Константин Асенов
Времетраене: 80 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4677358/

Боби е пуснат от директора на итерната в отпуск, защото баща му е починал. Той е бил дребен мошеник, любител на жените. Майка му го е напуснала. Баща и син живели заедно до появата на негов полубрат от Украйна, също мошеник. Заедно правели дребни обири. Един ден пристигнал и синът на чичо му. Престъпната четворка планирала обир на местната поща в деня за получаване на пенсиите. Скрили се в изоставеното кино и атакували отвътре.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.