The Congo Murders / Убийствата в Конго (2018)

The Congo Murders / Убийствата в Конго (2018)

The Congo Murders / Убийствата в Конго (2018)
Филми Криминален Драма Скандинавски
164 мин. 6.1 115 960

The Congo Murders / Убийствата в Конго (2018)

Година: 2018
Държава: Норвегия
Жанр: Филми, Драма, Криминален
Режисьор: Мариус Холст
Участват: Аксел Хени, Тобиас Зантелман, Ине Ф. Дженсън, Денис Сторхой, Тоне Даниелсен, Антъни Осейми, Хаким Кае-Казим, Дакел Тед Лунгу, Патрик Мадис, Бенике Палфи
Времетраене: 164 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7356382/

През пролетта на 2009 г. Френч и Моланд заминават за Конго. Това пътуване ставa фатално за тях и отправна точка във верига от необратими събития. Те са арестувани от властите по обвинение в убийството на наетия шофьор точно преди да премине в източната част на Конго. Какво наистина се случва в онзи съдбовен ден, който промени целия им живот? Бяха ли обикновени туристи или са хладнокръвни убийци, свързани с голяма игра на шпионаж? Остава да бъде изяснено от разследването.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.