New York, New York / Ню Йорк, Ню Йорк (1977)

New York, New York / Ню Йорк, Ню Йорк (1977)

New York, New York / Ню Йорк, Ню Йорк (1977)
Филми Драма Музикален
155 мин. 6.7 26 992
The war was over and the world was falling in love again.

New York, New York / Ню Йорк, Ню Йорк (1977)

Година: 1977
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Драма, Музикален
Режисьор: Мартин Скорсезе
Участват: Лайза Минели, Робърт де Ниро, Лайнъл Стендар, Дик Милър, Бари Примъс, Мъри Мостън, Джордж Мемоли, Кларънс Клемънс
Времетраене: 155 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0076451/

Истинска класика показваща живота на нюйоркската джазова сцена - режисирана от Мартин Скорсезе и с участието на носителите на "Оскар" Лайза Минели и Робърт Де Ниро. Незабравимата музика към филма е дело на Джон Кандър и Фред Еб ("Кабаре", "Чикаго") и включва една от най-известните песни на света - "Ню Йорк, Ню Йорк", възпяваща града, който никога не спи. Джими е наперен саксофонист, чиято цел е да стане голяма звезда. Франсин е срамежлива певица, която мечтае за светлината на прожекторите. При срещата им веднага започват да хвърчат искри, а когато двамата правят музика заедно, цял Ню Йорк се възпламенява! Но дали любовта им един към друг е толкова силна, колкото и страстта, която споделят по джаза? Номинации: 4 номинации за "Златен глобус" - за най-добър мюзикъл, актьор в мюзикъл на Робърт де Ниро, актриса в мюзикъл на Лайза Минели и песен: "New York, New York"
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.