Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)
Филми Анимация БГ Аудио Азиатски
92 мин. 5.1 184 038

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Година: 2018
Държава: Япония
Жанр: Филми, Анимация
Режисьор: Tomohiro Kawamura, Yoshihiro Komori
Участват: Джон Ловиц, Наш Гриър, iJustine, Криспин Фриймън, Рей Чейс, Джими Татро, Уенди Ли, Кайл Хебърт, Дъг Ерхолт, Мишел Ръф, Имари Уилямс, Max Mittelman, Кийт Силвърстайн, Кърк Торнтън, Дейв Малоу, Лекс Ланг, Yūki Kaji, Масако Нозава, Акио Оцука, Кеиджи Фуджиуара, Mansai Nomura, Шуичи Икеда, Уатару Такаги, Акико Ядзима, Ясухиро Такато, Sayaka Kanda
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4668834

Гамба, смела мишка от града, решава да се отправи на приключение, за да открие океана. По пътя тя среща загрижена малка мишка Чута. Тя му разказва, че неговото семейство и други мишки на близък остров са били убити от клана от невестулки, водени от ужасяващия Норой. Гамба обещава да спаси острова, семейството му и другите мишки. Той и приятелите му се обединяват, за да победят злия Норой и неговия клан.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.