Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)
Филми Анимация БГ Аудио Азиатски
92 мин. 5.1 231 282

Air Bound / Приключенията на мишката герой (2015)

Година: 2018
Държава: Япония
Жанр: Филми, Анимация, БГ Аудио, Азиатски
Режисьор: Tomohiro Kawamura, Yoshihiro Komori
Участват: Джон Ловиц, Наш Гриър, iJustine, Криспин Фриймън, Рей Чейс, Джими Татро, Уенди Ли, Кайл Хебърт, Дъг Ерхолт, Мишел Ръф, Имари Уилямс, Max Mittelman, Кийт Силвърстайн, Кърк Торнтън, Дейв Малоу, Лекс Ланг, Yūki Kaji, Масако Нозава, Акио Оцука, Кеиджи Фуджиуара, Mansai Nomura, Шуичи Икеда, Уатару Такаги, Акико Ядзима, Ясухиро Такато, Sayaka Kanda
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4668834

Гамба, смела мишка от града, решава да се отправи на приключение, за да открие океана. По пътя тя среща загрижена малка мишка Чута. Тя му разказва, че неговото семейство и други мишки на близък остров са били убити от клана от невестулки, водени от ужасяващия Норой. Гамба обещава да спаси острова, семейството му и другите мишки. Той и приятелите му се обединяват, за да победят злия Норой и неговия клан.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.