X&Y / Мъжко и женско (2018)

X&Y / Мъжко и женско (2018)

X&Y / Мъжко и женско (2018)
Филми Драма Скандинавски
112 мин. 6.4 88 746

X&Y / Мъжко и женско (2018)

Година: 2018
Държава: Дания, Швеция
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Анна Одел
Участват: Йенс Албинус, Трине Дюрхолм, Софи Грабол, Туре Линдхарт, Анна Одел, Микаел Персбранд, Пер Рагнар, Шанти Рони, Виле Виртанен, Вера Витали
Времетраене: 112 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8587142/

Шведската режисьорка и визуален артист Анна Одел провежда социален експеримент с идеята да изследва ролите на мъжете и на жените в модерното общество. Специално за целта е построено хале, в което тя трябва да се изправи срещу шведския актьор и символ на мъжествеността Микаел Персбранд. Поканени са още шест популярни актьори от Скандинавския полуостров, които да живеят с тях и да играят алтерего на Анна и Микаел. Групата се отдава на един експеримент без правила, който води до реални конфликти, както и емоционални, абсурдни и забавни ситуации.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=j_ZVcZtZfew
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.