Lucky Dog / Щастливото куче (2015)

Lucky Dog / Щастливото куче (2015)

Lucky Dog / Щастливото куче (2015)
Филми Комедия БГ Аудио Семеен
88 мин. 5.3 92 319


Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, БГ Аудио, Семеен
Режисьор: Майкъл Файфър
Участват: Брайс Джонсън, Боти Блис, Грант Баулър
Времетраене: 88 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3149360/

Травис е разведен баща на две великолепни деца и архитект с идеи за изумителни проекти, а най-голямата му любов е кучето Лъки.

В това сплотено семейство настъпва напрежение, когато Травис започва да излиза на срещи със своята колежка Амбър. Досега Лъки е успявал да прогони всяка навъртаща се около стопанина му жена, но сега е разсеян от нейната любимка Ейми и решава, че "момичетата си заслужават".

Започва дизайнерски конкурс за 5-звезден хотел и Амбър е привлечена от богат клиент.

За да останат заедно, домашните любимци ще направят всичко възможно да съберат тези, от които зависи това, в един дом...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.