Komt een vrouw bij de dokter / Отива една жена на лекар (2009)

Komt een vrouw bij de dokter / Отива една жена на лекар (2009)

Komt een vrouw bij de dokter / Отива една жена на лекар (2009)
Филми Драма Романтичен Европейски
113 мин. 6.8 120 621
Would you cheat on your partner when they needed you most?

Komt een vrouw bij de dokter / Отива една жена на лекар (2009)

Година: 2009
Държава: Холандия
Жанр: Филми, Драма, Романтичен, Европейски
Режисьор: Reinout Oerlemans
Участват: Pierre Bokma, David Lucieer, Бари Атма, Уендъл Ясперс, Gijs Scholten van Aschat, Ан Мари Михелс, Walid Benmbarek, Anna Drijver, Steef Cuijpers, Джероин Вилемс, Eva Smid, Beppie Melissen, Карис ван Хоутен
Времетраене: 113 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1365474/

Името на филма, както и едноименната книга, по която той е заснет, преднамерено се използва първата фраза от банален анекдот, популярен сред холандските момчета. Но той съвсем не е смешен. Южняк от провинцията, Стейн има собствен бизнес, прекрасна дъщеря и най-красивата жена в Западното полукълбо. С две думи - животът е прекрасен. И изведнъж - всичко се преобръща на 180 градуса, когато страшната диагноза рак става спътница на дните им. Стейн е в капан - жена му умира, бизнесът изисква своето, а близките му - неговото внимание. Сега той трябва да направи избор...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.