Oma maa / Земя на надежда (2018)

Oma maa / Земя на надежда (2018)

Oma maa / Земя на надежда (2018)
Филми Драма Исторически Скандинавски
108 мин. 6.7 81 644

Oma maa / Земя на надежда (2018)

Година: 2018
Държава: Финландия
Жанр: Филми, Исторически, Драма
Режисьор: Markku Pölönen
Участват: Konsta Laakso, Rosa Salomaa, Marja Packalén, Helmi Linnosmaa, Хану-Пека Бьоркман, Sanna-Kaisa Palo, Olli Riipinen, Хенри Туоминен, Elina Saarela, Marjaana Maijala, Mika Nuojua, Tomi Salmela, Уна Айрола
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7220640/

В първите години след Втората световна война свободолюбивата дъщеря на бизнесмен Ани се влюбва в обикновения войник Веико, който е ранен докато служи с нейния загинал по време на войната брат. Всичко, което Веико може да предложи на любимата си е необлагороденото парче земя, което правителството дава на женените ветерани, за да се занимават със земеделие.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.