The Divine Fury / Яростта на Боговете (2019)

The Divine Fury / Яростта на Боговете (2019)

The Divine Fury / Яростта на Боговете (2019)
Филми Екшън Трилър Ужаси Азиатски
129 мин. 6.1 190 738
Will you stand with good or evil?

The Divine Fury / Яростта на Боговете (2019)

Година: 2019
Държава: Южна Корея
Жанр: Филми, Екшън
Режисьор: Kim Joo-hwan
Участват: Парк Сио-джуун, Уу До-хван, Ан Сунг-ки, Чой Уу-шик, Джи-хюн Парк, Юн-хюнг Джо, Ким Сай-юн, Парк Джин-джу, Сио Джионг-йеон, Ли Шеъл, Sim Hee-Seob, Чо Тае-гуан
Времетраене: 129 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10550884/

Бащата на Йонг Ху умира още когато той е дете. Оттогава той спира да вярва на хората и се отчуждава от света. Сега той е шампион по бойни изкуства.Един ден Йонг Ху среща преподобния Ан,който освен свещеник е и екзорсист.Двамата се забъркват в случай, в който трябва да се борят срещу зли сили.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.