War / Война (2019)

War / Война (2019)

War / Война (2019)
Филми Екшън Трилър Индийски
154 мин. 6.7 335 522

War / Война (2019)

Година: 2019
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Екшън, Трилър, Индийски
Режисьор: Siddharth Anand
Участват: Ритик Рошан, Тайгър Шроф, Ваани Капур, Дипанита Шарма, Anupriya Goenka, Ашутош Рана, Сони Раздан, Мохит Чаухан, Анил Джордж, Ариф Закариа, Р Бхакти Клайн
Времетраене: 154 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7430722/

Бащата на Халид - майор Рахмани, е убит като предател след като собствената му съпруга докладва на военните. Убийството е извършено от Кабир, който години по-късно става ментор на Халид в армията. Когато обаче самият Кабир се обръща срещу страната си, Халид е единственият, който може да го спре.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.