Супер 30 / Супер 30 (2019)

Супер 30 / Супер 30 (2019)

Супер 30 / Супер 30 (2019)
Филми Драма Индийски
154 мин. 8.1 103 346

Супер 30 / Супер 30 (2019)

Година: 2019
Държава: Индия
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Vikas Bahl
Участват: Ритик Рошан, Мрунал Такур, Панкаж Трипати, Нандиш Сандху, Адитя Сривастава, Amit Sadh, Винердра Саксена, Али Хаджи, Ритуик Сахор, Садхана Сингх, Раджеш Шарма, Читаранджан Джири, Манав Гохил, Рахул Радж
Времетраене: 154 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7485048/

Ананд Кумар се противопоставя на образователната система в Индия, според която само тези, които имат достатъчно пари за частни уроци, ще влязат в най-добрите университети в страната. След като самият той не успява да замине за Кеймбридж, защото семейството му не може да си го позволи, талантливият математик влага всичко в проекта "Супер 30", в който е заложено да обучи 30 бедни, но талантливи деца и да им помогне да издържат изпита за прием в Индийския технологичен институт - място, където дори най-богатите влизат трудно. История, вдъхновена от реалния живот на Ананд Кумар, математик от Бихар. Той е автор на образователната програма "Супер 30", призната за една от най-успешните в цял свят.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.