Little Woods / Литъл Уудс (2018)

Little Woods / Литъл Уудс (2018)

Little Woods / Литъл Уудс (2018)
Филми Трилър Драма
105 мин. 6.1 91 739

Little Woods / Литъл Уудс (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Трилър
Режисьор: Nia DaCosta
Участват: Рошел Робинсън, Алексис Уест, Теса Томпсън, Луси Кристън, Джо Стивънс, Люк Кърби, Каролин Хофман, Джеймс Бадж Дейл, Лорънс Варнадо, Лили Джеймс, Гари Тийг, Ланс Реддик, Моргана Шоу
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6418918/

Модерен уестърн, разказващ историята на две сестри, Оли и Деб, които са принудени да работят извън закона, за да се справят със живота. Дълги години Оли противозаконно е подпомагала жителите на нейното градче в Северна Дакота, давайки им достъп до канадските здравни грижи и медикаменти. Когато властите установяват действията, тя планира да изостави своята акция, но е въвлечена още по-дълбоко, след като е помолена за помощ от отчаяната си сестра.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.