Time Freak / Влюбеният гений (2018)

Time Freak / Влюбеният гений (2018)

Time Freak / Влюбеният гений (2018)
Филми Комедия Драма Романтичен БГ Аудио
104 мин. 5.8 227 058
If at first you don't succeed, build a time machine.

Time Freak / Влюбеният гений (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Комедия, Драма, Романтичен, БГ Аудио
Режисьор: Андрю Боулър
Участват: Ейса Бътърфийлд, Джилиън Джой, Скайлър Джисондо, Обри Рейнолдс, Софи Търнър, Caden J. Gregoire, Джозеф Парк, Уилям Пелц, Мери Елизабет Бойлан
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6769280/

Феноменът по физика Стилман е предопределен за велики неща, но животът му се променя, когато приятелката му Деби изведнъж го зарязва. Стилман обаче, не се предава и прави това, което би сторил всеки гений с разбито сърце - изобретява машина на времето, за да получи втори шанс в любовта.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.