Incognito / Инкогнито (1997)

Incognito / Инкогнито (1997)

Incognito / Инкогнито (1997)
Филми Трилър Криминален
108 мин. 6.6 56 946
Harry Donovan is a master in the art of deception... trapped in a lie so perfect even the truth can't save him.

Incognito / Инкогнито (1997)

Година: 1997
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Криминален, Трилър
Режисьор: John Badham
Участват: Джейсън Патрик, Ирен Жакоб, Род Стайгър, Ян Ричардсън, Томъс Локир, Пип Торънс, Саймън Чандлър, Того Игава, Дъдли Сътън, Майкъл Кокрейн, Адам Фогърти, Иън Холм, Рикардо Монтез
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0119365/

Хари Донован е един от най-добрите фалшификатори на света. Най-новото му предизвикателство се състои в това да нарисува фалшифа картина на Рембранд и да усее да я продаде за половин милион долара. Докато разработва измамата си в Париж, Хари се запознава с красиво момиче на име Мариек, с което прекарва няколко страстни нощи. Имайки в предвид професионализма си, Хари е убеден, че без проблеми ще продаде фалшифата картина и след това ще прекарва повече време с Мариек. Но това което той не знае е, че Мариек е всъщност специалистка по изобразителни изкуства, която работи за един от неговите клиенти.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.