Profetul, aurul și ardelenii / Пророкът, златото и трансилванците (1978)

Profetul, aurul și ardelenii / Пророкът, златото и трансилванците (1978)

Profetul, aurul și ardelenii / Пророкът, златото и трансилванците (1978)
Филми Комедия Уестърни
98 мин. 7.4

Profetul, aurul și ardelenii / Пророкът, златото и трансилванците (1978)

Година: 1978
Държава: Румъния
Жанр: Филми, Комедия, Уестърни
Режисьор: Dan Pița, Mircea Veroiu
Участват: Mircea Diaconu, Zoltán Vadász, Andrei Codarcea, Кармен Галин, Ioana Ciomârtan, Овидиу Юлиу Молдован, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Olga Tudorache, Ferenc Bács, Дорин Дрон, Gheorghe Visu, Илариън Чобану
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0078119/

Траян и Ромул - двама трансилванци от село Поплака отиват в Америка при брат си, който е заминал от Румъния преди десет години. Те не знаят английски и ще трябва някак да се оправят сами, поне докато намерят брат си. Съдбата е избрала това да стане в Юта, в градче, където един мормонски проповедник си живее като цар, на гърба на местните златотърсачи. Дъртият пергишин няма да се посвени да пожелае и годеницата на сина си. Силно развитото чувство за справедливост, няма да позволи на братята да останат безучастни пред своеволията на "пророка" и хората му.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.