Boyne Falls / Бойн Фолс (2018)

Boyne Falls / Бойн Фолс (2018)

Boyne Falls / Бойн Фолс (2018)
Филми Трилър
84 мин. 6.8 116 342


Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Стив Копера
Участват: Аксел Харни, Майк Копера, Хуан Монсалвес, Тевис Р. Маркъм, Брук Хийтли, Джаксън Томпсън, Питър М. Хауърд, Дебора Естел Филипс, Дейвид Терел
Времетраене: 84 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5608000/

Някога Доминик и Еди бяха най-добрите приятели, които успяха да направят цяло състояние по време на работа в музикалната индустрия, но след няколко години приятелството им избледня и мъжете спряха да общуват. За да си спомнят старите дни и да си починат от работата, Еди убеждава Доминик да отиде сред природата с него и да прекара няколко дни на открито.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.