Cops / Ченгета (2018)

Cops / Ченгета (2018)

Cops / Ченгета (2018)
Филми Драма
92 мин. 6.6 57 324

Cops / Ченгета (2018)

Година: 2018
Държава: Австрия
Жанр: Филми, Драма, Драма
Режисьор: Stefan Lukacs
Участват: Лорънс Ръп, Мириъм Фусенегер, Maria Hofstätter, Roland Düringer, Анна Сук, Aaron Friesz, Michael Fuith, Антон Нури, Дениз Купър, Gabriela Hegedüs, Виктор Крюгер, Lukas Watzl, Доминик Маркъс Сингър
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7218334/

Крис е млад полицай в специален отряд, където работната атмосфера е напрегната и заредена със съперничество, тестостерон и натиск от колектива. На една от първите си мисии той застрелва агресивен мъж и моментално се превръща в герой. Но колкото повече го хвалят колегите му, толкова повече той започва да се съмнява, че е постъпил правилно. Самият факт, че поставя под въпрос „братството“ с колегите си го повежда по опасен път надолу.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.