Exodus: Gods and Kings / Изход: Богове и Царе (2014)

Exodus: Gods and Kings / Изход: Богове и Царе (2014)

Exodus: Gods and Kings / Изход: Богове и Царе (2014)
Филми Екшън Драма Приключенски
150 мин. 6.2 186 600
Tой се опълчи на цяла империя и промени света

Exodus: Gods and Kings / Изход: Богове и Царе (2014)

Година: 2014
Държава: Великобритания, САЩ, Испания
Жанр: Екшън, Приключенски, Драма
Режисьор: Ридли Скот
Участват: Крисчън Бейл, Джоел Едгертън, Индира Варма, Джон Туртуро, Мария Валверде, Хиам Аббас, Кеворк Маликян, Арън Пол, Сигорни Уивър, Бен Кингсли, Адриан Палмър
Времетраене: 150 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1528100/

Приключенският епос „Изход: Богове и Царе“ е историята за смелостта на един човек да се изправи срещу мощта на една империя.По времето на фараоните, когато египтяните са живели добре, а еврейските роби са били измъчвани, Царят управлява всички в Египет с двамата си синове, Рамзес истинския му син, и Мойсей приемния му син. Фараонът цар иска да избере новия владетел на Египет заради влошеното си здраве. Рамзес се възкачва на трона и открива, че брат му е роден евреин. Моисей се опитва да намери себе си и се стреми да помага на неговия народ. Двамата братя сега се конкурират за Египет, един брат роден да управлява, и друг брат роден да се противопостави на правилата и да поведе народа си към славата.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.