Badhaai Ho / Бебе у дома (2018)

Badhaai Ho / Бебе у дома (2018)

Badhaai Ho / Бебе у дома (2018)
Филми Комедия Драма Индийски
124 мин. 8.0 75 939

Badhaai Ho / Бебе у дома  (2018)

Година: 2018
Държава: Индия
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Amit Sharma
Участват: Ayushmann Khurrana, Саня Малхотра, Нина Гупта, Гаджрадж Рао, Амит Шарма, Surekha Sikri, Sheeba Chaddha, Рахул Теуари, Алка Амин, Алка Каушал, Vimi Mehta
Времетраене: 124 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7725596/

Филмът ни отвежда в домакинството на семейство Каушик, което живее в скромен квартал в Делхи. Джитендър и Приямвада - обикновени хора, на средна възраст, делят един дом с майката на Джитендър, както и с порасналите им синове - Накул (Курана) и Гулар. Семейството обаче е въвлечено в неловка ситуация, когато става ясно, че Приямвада е бременна.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.