The Angels' Share / Ангелският дял (2012)

The Angels' Share / Ангелският дял (2012)

The Angels' Share / Ангелският дял (2012)
Филми Комедия Драма
101 мин. 7.0 31 441
Four Friends. One Mission. Lots of Spirit.

The Angels' Share / Ангелският дял (2012)

Година: 2012
Държава: Белгия, Франция, Италия, Великобритания
Жанр: Филми, Драма, Комедия
Режисьор: Ken Loach
Участват: Дай Табучи, Дейвид Гдал, Robert J. Goodwin, Лорн Макфейдън, Форд Киърнан, John P. Arnold, Нийл Лайпър, Джим Суийни, Каз Дънлоп, Скот Кайл, Уилям Руан, Chooye Bay, Алисън Мкджинес
Времетраене: 101 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1924394/

Роби се промъква в родилното отделение при приятелката си Леони, за да прегърне за първи път новородения си син. В този вълнуващ момент Роби си обещава синът му никога да не изпита и част от трудния живот, който той е имал. Шансът за промяна идва, когато Роби се запознава с Рино, Алберт и Мо, криминално проявени като него, с които се залавя за необичайно начинание – да създадат най-доброто малцово уиски в света.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.