Her Husband's Betrayal / Измяната (2013)

Her Husband's Betrayal / Измяната (2013)

Her Husband's Betrayal / Измяната (2013)
Филми Трилър Драма БГ Аудио
90 мин. 5.4 87 117

Her Husband's Betrayal / Измяната (2013)

Година: 2013
Държава: Канада
Жанр: Филми, Драма, Трилър
Режисьор: Ron Oliver
Участват: Джаклин Масинс Ууд, Зоуи Палмър, Джейкъб Хорсли, Marc Bendavid, Рейчъл Уилсън, Джийн Мак, Джим Милингтън, Шон Робъртс
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3113852/

Кати Коутър продължава напред, с новия си съпруг Райли и сина си Били. Настанени в техния нов дом, Кати става обсебена от работните умения на Райли и нейната интуиция и казва нещо на ум. Когато Райли отива на новата си работа. Кати го следва... по целия път до другия семеен дом. Тя намира мъртвец и получава обаждане от Райли, който и казва, че е замесен в престъпление или нейния син ще бъде убит. Когато полицаите са по следите й, Кати трябва да се бори за справедливостта, преди да е твърде късно да спаси синът си.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.