Spell / Заклинание (2018)

Spell / Заклинание (2018)

Spell / Заклинание (2018)
Филми Комедия Драма
87 мин. 6.6 46 935


Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Трилър, Драма
Режисьор: Brendan Walter
Участват: Barak Hardley, Jackie Tohn, Magnus Jonsson, Birna Run Eiriksdottir, Tom Wright, Stacey Moseley, Michael Nanfria, Michole Briana White, Gunnar Kristinsson
Времетраене: 87 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6398496/

След неочакваната смърт на годеницата му, американският илюстратор Бени тръгва на самотно пътуване из исландската провинция. Той се озовава в сюреалистичен свят от древни руни и погребани тайни. Нестабилен психически, Бени среща могъщ магьосник, който успява да вдигне мъртвите от гроба. Местните пък убеждават Бени да се възползва от този ритуал, който е много опасен. Освен ако не съществува единствено в главата на Бени.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.