The Lion King / Цар Лъв (2019)

The Lion King / Цар Лъв (2019)

The Lion King / Цар Лъв (2019)
Филми Анимация Драма Приключенски БГ Аудио Семеен
118 мин. 7.1 1 466 027
The King has Returned.

The Lion King / Цар Лъв (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Анимация, Семеен, Драма, Екшън
Режисьор: Джон Фавро
Участват: Доналд Глоувър, Джейди Мккрари, Чуетел Еджиофор, Джеймс Ърл Джоунс, Бионсе Ноулс, Ерик Андре, Джон Кени, Флоренс Касумба, Били Айкнър, Сет Роугън, Алфри Удард
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6105098/

Лъвската скала – символ на царственост и благородно потекло. Дали малкият Симба ще поеме царския трон на баща си – уважавания от всички Муфаса и дали завистта и злобата в разочарования Скар ще победят пред справедливостта и естествения „кръговрат на живота“.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.