Jill Rips / Джил Рипс (2000)

Jill Rips / Джил Рипс (2000)

Jill Rips / Джил Рипс (2000)
Филми Трилър Драма
94 мин. 4.0 29 231
She's America's Most Wanted Serial Killer


Година: 2000
Държава: САЩ, Канада
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Антъни Хикокс
Участват: Долф Лундгрен, Даниел Брет, Санди Рос, Чарлс Сексиъс, Кристи Ангъс, Ричард Фитцпатрик
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 4.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0199650/

Бившето ченге Мат Соренсън (Долф Лундгрен) се завръща в родния си град по много лош повод – за погребението на брат му, убит по най-брутален начин.
А това е нещо, което едно ченге никога не може да преглътне. Още повече, че убиецът е неизвестен, а полицията като че ли не си дава много зор да го открие. Тогава Мат решава сам да разкрие престъплението, но това съвсем не е лесна задача. Може да разчита единствено на помощта на бившия си колега Еди. А всички улики сякаш водят към корумпирания бизнес-магнат Джим Конуей.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.