Oh My Friend / О, приятелю мой (2011)

Oh My Friend / О, приятелю мой (2011)

Oh My Friend / О, приятелю мой (2011)
Филми Драма Романтичен Индийски
130 мин. 6.6 34 258

Oh My Friend / О, приятелю мой (2011)

Година: 2011
Държава: Индия
Жанр: Филми
Режисьор: Venu Sriram
Участват: Сидхарт, Шрути Хаасан, Хансика Мотуани, Навадип, Tanikella Bharani, Лакшми Рамакришнан, Али, Vinaya Prasad, Anupam Kher, Brahmanandam, Хелън, Сидхарт Рей
Времетраене: 130 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2088847/

В приятелството присъства чистота. И точно в нея е ключа към щастието. Завинаги ще останат приятели тези, които желаят да присъства такова щастие в душите им. Две момичета могат цял живот да останат приятелки. Това се отнася и за момчетата. Но момче и момиче да останат завинаги приятели - ето това се питаме... може ли да съществува истински.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.