Dragonslayer / Убиецът на дракони (1981)

Dragonslayer / Убиецът на дракони (1981)

Dragonslayer / Убиецът на дракони (1981)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи
108 мин. 6.7 32 655
In the Dark Ages, Magic was a weapon. Love was a mystery. Adventure was everywhere... And Dragons were real.

Dragonslayer / Убиецът на дракони (1981)

Година: 1981
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Matthew Robbins
Участват: Клои Саламан, Иън Макдайърмид, Питър Еър, Дъглас Купър, Джеймс Пейн, Сидни Броми, Емрис Джеймс, Крис Туин, Джейсън Уайт, Кейтлин Кларк, Албърт Салми, Роджър Кемп, Кен Шортър
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0082288/

Един крал е сключил пакт с дракон, което трябва той да принася девици като жертви за да запази царството си. Стар магьосник и неговият запален млад чирак решава да убие дракона и да се опита да спаси следващата девица подред, собствената дъщеря на краля.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.