The Tomorrow Man / Човекът на утрешния ден (2019)

The Tomorrow Man / Човекът на утрешния ден (2019)

The Tomorrow Man / Човекът на утрешния ден (2019)
Филми Драма Романтичен
94 мин. 5.5 75 680

The Tomorrow Man / Човекът на утрешния ден (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Noble Jones
Участват: Джон Литгоу, Shawn Essler, Ив Харлоу, Кетърин Фъдж, Джейк Харингтън, Уенди Маккена, Блайт Данър, Кейти Аселтън, Лиз Камерън, Tyler Aser, Изабел Бони, Дерек Сесил, Андрю Гонсалвес
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8769848/

„The Tomorrow Man” разказва драматичната и романтична история за срещата на Ед Хемслър (Литгоу) с Рони Мейснър (Данър). Двамата са ужасно различни един от друг – докато Ед е обсебен от бъдещето и се подготвя за края на света, който може и да не настъпи, Рони е фокусирана върху миналото и загубата, която е преживяла, и купува неща, които може никога да не използва. Те се влюбват един в друг и правят опити да намерят начин да си помагат и да се разбират, но най-вече как да се обичат, въпреки различията си.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.