Highlander 3 : The Sorcerer / Шотландски боец 3 : Магьосникът (1994)

Highlander 3 : The Sorcerer / Шотландски боец 3 : Магьосникът (1994)

Highlander 3 : The Sorcerer / Шотландски боец 3 : Магьосникът (1994)
Филми Екшън Фентъзи БГ Аудио
99 мин. 4.5 34 947
Throughout time they have hunted each other fulfilling the prophecy, that there can be only one.

Highlander 3 : The Sorcerer / Шотландски боец 3 : Магьосникът (1994)

Година: 1994
Държава: Канада, Франция, Великобритания
Жанр: Филми, Екшън, Фентъзи
Режисьор: Андрю Моран
Участват: Кристоф Ламбер, Марио ван Пийбълс, Дебора Кара Ънгър, Мако Ивамацу, Раул Трухильо, Мартин Нюфелд, Michael Jayston, Jean-Pierre Perusse, Даниел До, Gabriel Kakon, Louis Bertignac, Дарси Лори, Пол Хопкинс
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 4.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0110027/

Скоро след смъртта на съпругата си Хедър, Конър заминава за Япония с намерението да се обучава при безсмъртния японски чародеец Накано, скрит из скалите на планината Нири, известен като майстор на илюзията.
Със същото намерение - овладяване на майсторството на илюзията - към Накано е поел и друг безсмъртен, Кейн. В пътуването му го съпровождат двама спътници - Кабул Хан и Сенги Хан. По пътя им, търсeйки информация за местонахожданието на чародееца, те изпепеляват едно селище, потапяйки го в реки от кръв.
В крайна сметка те успяват да се доберат до Накано и в ожесточена битка, въпреки опитите на Конър да предотврати гибелния край, Накано е победен.
Силната енергия, освободена по време на битката, превръща пещерата в руини. Шотландският боец успява да се спаси навреме, но Кейн и неговите сподвижници остават затворени в капана на недрата на планината, участ, която ги възпира от участие в "Сбора" през 1985 г.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.