Doghouse / Кучкарник (2009)

Doghouse / Кучкарник (2009)

Doghouse / Кучкарник (2009)
Филми Комедия Ужаси Фантастика
89 мин. 6.0 95 235

Doghouse / Кучкарник (2009)

Година: 2009
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Джейк Уест
Участват: Ейми Кланси, Ейми Бърнет, Каролайн Хед, Таня Чант, Риа Ноулс, Натали Робъртс, Ерин Уилямс, Джоан Кътс, Силия Гибсън, Ноел Кларк, Лори О'тул, Джули Дън, Карън Бърн-Робъртс
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1023500/

Група приятели, повечето от които имат проблеми с нежния пол, отиват в отдалечено село, за да посетят бабата на единия от тях. Той обещава весело и приятно изкарване, но най-вече, много момичета, които са свободни и много ще се зарадват на ново мъжко присъствие в селото. Внукът се оказва прав - градът наистина е пълен с невероятни жени, но странен вирус ги е зарази и ги е превърнал в мъжемразки, които с удоволствие биха изпили кръвта на новодошлите.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.