The Dead Don't Die / Мъртвите не умират (2019)

The Dead Don't Die / Мъртвите не умират (2019)

The Dead Don't Die / Мъртвите не умират (2019)
Филми Комедия Ужаси
104 мин. 5.7 324 923
Пътят към оцеляването може да е задънена улица.

The Dead Don't Die / Мъртвите не умират (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Джим Джармуш
Участват: Бил Мъри, Клоуи Севини, Адам Драйвър, Селена Гомес, Стив Бушеми, Тилда Суинтън, Дани Глоувър, RZA, Иги Поп, Калеб Ландри Джоунс, Роузи Перес, Том Уейтс
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8695030/

В малко, спокойно градче, изведнъж се появяват зомбита, които започват да тормозят жителите. За да се справят със ситуацията, трима полицай и един странен шотландски експерт по мъртъвците се обединяват, твърдо решени да победят „немъртвите“ и да избавят града от настаналия хаос.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.