Into the Ashes / В пепелта (2019)

Into the Ashes / В пепелта (2019)

Into the Ashes / В пепелта (2019)
Филми Трилър Криминален Драма Мистерия
98 мин. 4.6 252 960

Into the Ashes / В пепелта (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Криминален, Трилър, Драма, Мистерия, Трилър, Криминален, Драма, Мистерия
Режисьор: Aaron Harvey
Участват: Люк Граймс, Франк Грило, Маргьорит Моро, Джеймс Бадж Дейл, Робърт Тейлър, Дейвид Кейд, Брейди Смит, Дейвид Малдонадо
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 4.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3138122/

С почтена работа и любяща съпруга Ник Банер вярва, че успешно се е отървал от жестокото си, криминално минало. Но старият му екип не е забравил за него, нито за парите, които е откраднал и когато му отнемат това, на което държи най-много - съпругата му - Ник няма какво да губи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.