Annabelle Comes Home / Анабел 3 (2019)

Annabelle Comes Home / Анабел 3 (2019)

Annabelle Comes Home / Анабел 3 (2019)
Филми Трилър Ужаси Мистерия
106 мин. 6.1 517 487
Тя се връща у дома

Annabelle Comes Home / Анабел 3 (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Гари Доберман
Участват: Пол Дийн, Алисън Уайт, Стив Колтър, Еди Дж. Фернандез, Стивън Блекхард, Кати Сариф, Мадисън Айсмен, Вера Фармига, МакКена Грейс, Патрик Уилсън
Времетраене: 106 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8350360/

Филмът се фокусира върху демоничната кукла, която вече е в ръцете на разследващите паранормални явления Ед и Лорейн Уорън. Дъщеря им заедно с двете си по-малки сестри попадат в полезрението на куклата, веднага щом тя бъде внесена в дома им в стаята с артефактите.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.