Ma / Мамчето (2019)

Ma / Мамчето (2019)

Ma / Мамчето (2019)
Филми Трилър Ужаси
99 мин. 5.8 281 782
Тя ще се погрижи за вас

Ma / Мамчето (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Tate Taylor
Участват: Тейт Тейлър, Октавия Спенсър, Кори Фогелманис, Люк Еванс, Даяна Силвърс, Мккали Милър, Джулиет Люис, Миси Пайл, Gianni Paolo, Tanyell Waivers, Данте Браун, Каана Симоун, Алисън Джени
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7958736/

Един ден новото момиче в града Маги моли Сю Ан да купи алкохол за нея и приятелите ѝ. Първоначално тя отказва, но вижда възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.