Splinter / Треска (2008)

Splinter / Треска (2008)

Splinter / Треска (2008)
Филми Трилър Ужаси
82 мин. 6.1 108 600
It will get under your skin.

Splinter / Треска (2008)

Година: 2008
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Toby Wilkins
Участват: Джил Уагнър, Пауло Костанцо, Шей Уигъм, Рейчъл Кербс, Чарлз Бейкър, Лоръл Ухицет
Времетраене: 82 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1031280/

Млада двойка се оттегля сред дивата природа за един романтичен къмпинг уикенд. За нещастие тяхната идилия бива прекратена, когато са похитени в колата си от избягал затворник и неговата приятелка, докато бягат от полицията. Докато четворката пътуват по малките черни пътища заедно, които определят всеки следващ техен ход, те осъзнават , че се намират в беда, която никой от тях не може да си представи побъркано за кръв паразитно същество, което поглъща труповете на жертвите си е оставило отпечатъка си в тези гори и двете двойки сега са под прицела му.

Намирайки убежище в изоставена бензиностанция, те трябва да използват всичките си сили и подръчни оръжия, които са им на разположение, за да успеят да отклонят яростната атака, не само от ненаситното създание, но и един от друг.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.