Ninka Wars / Войните на нинджите (1982)

Ninka Wars / Войните на нинджите (1982)

Ninka Wars / Войните на нинджите (1982)
Филми Екшън Драма Азиатски
100 мин. 5.8 25 904

Ninka Wars / Войните на нинджите (1982)

Година: 1982
Държава: Япония
Жанр: Филми, Драма, Екшън
Режисьор: Kôsei Saitô
Участват: Хироюки Санада, Джън Михо, Сони Чиба, Норико Уатанабе, Yuki Kazamatsuri, Strong Kongō, Микио Нарита, Gajiro Satoh, Noboru Matsuhashi, Хироши Танака, Акира Хамада, Akira Nakao
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0089691/

Една гадателка предсказва, че който се ожени за красивата Укио, ще стане владетел на света. Естествено, това прави Укио много популярна сред борците за власт. Особено за ненаситно алчният Данджо. Само нинджа като Йотаро може да спре планът на коварният властелин. За да се справи с това Йотаро трябва първо да се справи със смъртоносните "Дяволски Монаси", които служат на Данджо. Ще се справи ли Йотаро с мисията си? И Укио ще се омъжи ли за него, и ще стане ли владетел на света...?

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.