Munna / Мунна (2007)

Munna / Мунна (2007)

Munna / Мунна (2007)
Филми Екшън Драма Романтичен Индийски
167 мин. 5.6 43 796

Munna / Мунна (2007)

Година: 2007
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън
Режисьор: Vamsi Paidipally
Участват: Прабхас Раджу Упалапати, Ileana D'Cruz, Пракаш Радж, Кота Сриниваса Рао, Рахул Дев, Tanikella Bharani, Вену Мадхав, Posani Krishna Murali, Brahmaji, Рагху Бабу, Чалапати Рао, Судха, Харша Вардан
Времетраене: 167 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0897374/

Мунна (Prabhas) е студент. Целта му е да сложи край на мафията на Дон Kakha (Prakash Raj), който държи целия град в ръцете си. Мунна има лично отмъщение, за да вземе Kakha. Чешкият политик Srinivasa Rao (Kota Srinivasa Rao) работи неуморно, за да изложи Kakha, но той е убит. Междувременно съученик на Мунна Nidhi (Ileana D'Cruz) се влюбва в него. Завъртането в историята е, че Kakha – е никой друг освен неговия отчужден баща, който се опитва да продаде майка си и е отговорен за смъртта на майка му и на сестра му. Друг дон в града, на име Aatma, който е опозицията на Kakha (Rahul Dev), моли Муна да се присъедини към него. Муна обаче отхвърля предложението си. Мунна започва да побеждава Kakha и започва играта на ума. Втората съпруга и сина дъщеря на Kakha’s го напуснаха и се присъединиха към Мунна. След няколко инцидента, включително смъртта на най-добрия си приятел, Мунна установява, че Aatma работи за Kakha през цялото време.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.