Muere, monstruo, muere / Умри, чудовище, умри! (2018)

Muere, monstruo, muere / Умри, чудовище, умри! (2018)

Muere, monstruo, muere / Умри, чудовище, умри! (2018)
Филми Трилър Ужаси Драма
109 мин. 5.4 79 447


Година: 2019
Държава: Аржентина, Франция, Чили
Жанр: Филми
Режисьор: Alejandro Fadel
Участват: Victor Lopez, Esteban Bigliardi, Tania Casciani, Romina Iniesta, Sofia Palomino, Francisco Carrasco, Jorge Prado
Времетраене: 109 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8311792/

Полицаят от малко селце Крус е натоварен с разследването на случая с обезглавеното тяло на жена, открито в отдалечено кътче на Андите. Съпругът на любовницата на Крус Франсиска е основният заподозрян в убийството и скоро е въдворен в местната психиатрична клиника. Давид обвинява за извършеното от него жестоко престъпление , неочакваната и необяснима поява на „Чудовището“. Разследвайки Крус се натъква на мистериозна конспирация, включваща геометрични форми, планински мотоциклетисти и мантрата, която се е загнездила в главата му: „Умри, чудовище, умри!“.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=HhGiMnAFTl4]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.