Totem / Тотем (2017)

Totem / Тотем (2017)

Totem / Тотем (2017)
Филми Трилър Ужаси Мистерия
89 мин. 4.5 197 045
How far would you go to protect your family?

Totem / Тотем (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Marcel Sarmiento
Участват: Керис Дорси, Джеймс Тъпър, Ахна Орайли, Брийдън Лемастърс, Лия Мчуг, Лорънс Пресман, Алисън Каетано, Стефани Силвър
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 4.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6791238/

Когато съпругата му умира, един мъж започва да излиза с нова жена и скоро я кани да се нанесе в дома му, където той живее с двете си дъщери. Те трудно приемат новата ситуация у дома, а нещата ескалират, когато една огърлица се оказва причина за серия страховити и необясними събития. Те им разкриват, че нещо е тормозело майка им скоро преди смъртта й. В опит да си изясни инцидентите, свързани с колието, една от дъщерите попада на книга за тотемите – физически предмети, които привличат духове в реалния свят. Тя решава, че ще научи начин да използва бижуто, за да контролира необяснимото присъствие в дома си.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.