The Dark / В тъмата (1993)

The Dark / В тъмата (1993)

The Dark / В тъмата (1993)
Филми Ужаси Фантастика
87 мин. 4.7 112 300


Година: 1993
Държава: Канада
Режисьор: Крейг Прайс
Участват: Стивън Макхати, Скот Уикуар, Брайън Джеймс, Дезмънд Кембъл, Денис О'конър, Джеймз Улвет, Синтия Беливу, Брус Бийтън, Адисън Бел, Роби Рокс, Ян МакДоналд, Нев Кембъл, Кристофър Бонди, Уилям Лин
Времетраене: 87 мин.
Рейтинг: 4.7 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0109551/

Нещо живо живее на гробище под земята. Нещо със силата на унищожението и силата на изцелението. Полицай възнамерява да убие това същество. Един учен, пък напротив, стреми се да опази това чудо. И двамата преследват неразбираемо творение в неговата бърлога, където ще е последната тристранна битка в името на науката, оцеляване и отмъщение..

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.