Le chant du loup / Повикът на вълка (2019)

Le chant du loup / Повикът на вълка (2019)

Le chant du loup / Повикът на вълка (2019)
Филми Екшън Трилър Европейски
115 мин. 7.1 367 870

Le chant du loup / Повикът на вълка (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Франция
Жанр: Филми, Трилър, Драма
Режисьор: Абел Ланзак
Участват: Франсоа Сивил, Омар Си, Матьо Касовиц, Реда Катеб, Паула Бир, Алексис Михалик, Жан-Ив Бертело, Дамиен Боннар, Себастиен Либесар
Времетраене: 115 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7458762/

Млад подводничар има рядката способност да разпознава всеки звук, който чува. Съдбата на хората зависи от неговото “Златно ухо”, но една грешка застрашава живота на целия екипаж на подводницата. Желаейки да си възвърне доверието на другарите си, той провежда собствено разследване на военна провокация, в резултат на която целият свят е на ръба на ядрен апокалипсис. За да се предотврати световна война, елитният боен екип на подводницата трябва да направи невъзможното, защото основната цел не може да бъде отменена.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.