Evening / Когато падне мрак (2007)

Evening / Когато падне мрак (2007)

Evening / Когато падне мрак (2007)
Филми Драма Романтичен
117 мин. 6.5 64 300
Her greatest secret was her greatest gift.

Evening / Когато падне мрак (2007)

Loading...
Година: 2007
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Романтичен, Филми
Режисьор: Лайош Колтай
Участват: Мерил Стрийп, Глен Клоуз, Клеър Дейнс, Тони Колет, Ванеса Редгрейв, Патрик Уилсън, Хю Денси, Наташа Ричардсън, Мами Гъмар, Айлийн Аткинс
Времетраене: 117 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0765447/

Съзвездие от някои от най-добрите актриси на нашето време се събират в тази трогателна история.
Докато Ан (Редгрейв) си спомня за красивия уикенд с любовта на живота й, променил я завинаги, дъщерите й (Колет и Ричърдсън) сами трябва да осъзнаят колко е важно нашето минало и колко силни са връзките между майките и дъщерите, между семейството и тези, които обичаме, независимо от времето и пространството.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.