Mean Queen / Гадна кралица (2018)

Mean Queen / Гадна кралица (2018)

Mean Queen / Гадна кралица (2018)
Филми Трилър
90 мин. 4.9 125 312

Mean Queen / Гадна кралица (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: Канада
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Philippe Gagnon
Участват: Zoe McLellan, Allie MacDonald, Nia Roam, Judith Baribeau, Erika Rosenbaum, Trevor Momesso, Susan Glover, Catherine Saindon, Guillaume Dubois, Saskia Rose Gaucher, Gerardo Lo Dico, Krista Marchand, Jean Nicolai, Lorraine-Noelle Pellicone, Matthew Alan Taylor, Jenna Wheeler-Hughes
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 4.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8320402/

След смъртта на нейна колежка и приятелка и подозренията, че всъщност става въпрос за самоубийство, учителката Джули Тейлър е назначена на нейно място, за да преподава математика през последните няколко седмици до лятната ваканция. Изминалата година е била доста тежка за Джули и това е ново начало не само за нея, но и за дъщеря ѝ Мия.


[media=https://www.youtube.com/watch?v=286401862]
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.