O Nome da Morte / Името на смъртта (2017)

O Nome da Morte / Името на смъртта (2017)

O Nome da Morte / Името на смъртта (2017)
Филми Криминален Драма
98 мин. 6.9 64 304

O Nome da Morte / Името на смъртта (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: Бразилия
Жанр: Филми, Драма, Криминален
Режисьор: Henrique Goldman
Участват: Marco Pigossi, Fabiula Nascimento, Matheus Nachtergaele, Андре Матос, Marie Paquim, Martha Nowill, Tony Tornado, Augusto Madeira, Gillray Coutinho, Джесика Аленкар
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5991954/

Базиран на действителна история, филмът разказва за Жулио Сантана - религиозен млад мъж, който е превърнат от циничния си чичо в наемен убиец. По време на смъртоносната си кариера в една страна, където законите не работят, Жулио убива 492 човека, но с всяко дръпване на спусъка съвестта му го измъчва. Нуждата да е едновременно убиец, но и съпруг и баща, в един момент изправя двата му живота един срещу друг в кулминация на тази история за корупция, противоречие и самопризнания.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.