Stanno tutti bene / Всички са добре (1990)

Stanno tutti bene / Всички са добре (1990)

Stanno tutti bene / Всички са добре (1990)
Филми Драма Европейски
118 мин. 7.8 17 904

Stanno tutti bene / Всички са добре (1990)

Loading...
Година: 1990
Държава: Италия, Франция
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Джузепе Торнаторе
Участват: Марчело Мастрояни, Мишел Морган, Валерия Кавали, Марино Чена, Норма Мартели, Роберто Нобиле, Салваторе Кашо, Матео Ло Пипаро
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0100681/

Матео Скуро (Марчело Мастрояни) е пенсиониран сицилиански вдовец и любител на операта с пет деца, всички от които живеят на континента и имат отговорни работни места. Той иска да направи семейно събиране и решава да изненада всеки с посещението си, когато повечето от вече порасналите му деца отменят пътуването си до Сицилия. Уникално изпълнение на Марчело Мастрояни в този рядко емоционален филм на Джузепе Торнаторе, който ни открехва вратата към света на един гениален режисьор.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.