RE:BORN / Прераждане (2016)

RE:BORN / Прераждане (2016)

RE:BORN / Прераждане (2016)
Филми Екшън Криминален Азиатски
115 мин. 5.9 99 548
Zero Range Combat

RE:BORN / Прераждане (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: Япония
Жанр: Филми, Екшън, Криминален
Режисьор: Yûji Shimomura
Участват: Так Сакагучи, Марико Шинода, Юра Кондо, Takumi Saitoh, Исей Ишида, Масая Като, Орсън Мочизуки, Акио Оцука, Рина Такеда, Хитоми Хасебе
Времетраене: 115 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5678110/

Тоширо е бивш агент от специалните части, който се е оттеглил в дълбоката японска провинция. Въпреки привидно спокойното съществуване, на което се е отдал, Тоширо продължава да се бори с разрушителните импулси, които някога са го направили най-добрия войник от елитното подразделение професионални убийци, в което служи. Когато някогашният му началник – загадъчният Фантон изниква от сенките, за да търси отмъщение, Тоширо поема на кървава война срещу своите бивши колеги.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.