Жара / Жега (2006)

Жара / Жега (2006)

Жара / Жега (2006)
Филми Комедия Драма Руски
95 мин. 4.4 48 820

Жара / Жега (2006)

Година: 2006
Държава: Русия
Жанр: Комедия, Драма, Филми
Режисьор: Резо Гигинеишвили
Участват: Алексей Чадов, Артур Смолянинов, Константин Крюков, Тимати, Анастасия Кочеткова, Агния Дитковските, Дени Дадаев, Федор Бондарчук, Тигран Кеосаян, Ирина Рахманова, Светлана Бондарчук
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 4.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0913446/

Четирима близки приятели - съученици, се срещат на кафе след дълга раздяла. За три години всеки е подредил живота си по свой начин. Алексей е отслужил във флота. Артур е постъпил в театрално училище и прекарва лятото в търсене на работа и безрезултатно обикаляне по всички киностудии. Тимати се е захванал със шоу-бизнес, градейки успешна кариера на рап-музикант. А Костя - син на заможен човек, е изкарал три години в Лондон, но, прекъснал образованието си, решава да се върне у дома. Изключително горещия ден става съдбоносен за приятелите. В продължение на 24 часа, всеки от героите ще намери това, от което се е нуждаел повече от всичко.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.