Number 37 / Номер 37 (2018)

Number 37 / Номер 37 (2018)

Number 37 / Номер 37 (2018)
Филми Трилър
100 мин. 6.3 326 138


Loading...
Година: 2018
Държава: ЮАР
Жанр: Трилър, Филми
Режисьор: Nosipho Dumisa
Участват: Еми, Рандъл Хендрикс, Commander Gavin France, Lawyer, Пам Исмаел, Pastor White, Смайли, Lieutenant Gail February, Уорън, Алисия
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6985448/

“Номер 37“ разказва историята на Рандъл – дребен престъпник, който отскоро е инвалид. Прикован на инвалидна количка и затворен в апартамента си в опасен квартал на Кейптаун, Рандъл получава като подарък бинокъл от приятелката си Пам. Той има дълг към садистичния престъпник Еми и, когато става свидетел как влиятелният мафиот Лойър извършва убийство, решава да използва ситуацията и да изнудва Лойър. Предателствата и алчността са на всеки ъгъл, а животите на Рандъл и Пам са в смъртна опасност.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.