Alita: Battle Angel / Алита: Боен ангел (2019)

Alita: Battle Angel / Алита: Боен ангел (2019)

Alita: Battle Angel / Алита: Боен ангел (2019)
Филми Екшън Фантастика Приключенски
122 мин. 7.5 557 637
Един ангел ще падне, за да се надигне воин.

Alita: Battle Angel / Алита: Боен ангел (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър
Режисьор: Робърт Родригес
Участват: Роза Салазар, Кристоф Валц, Мишел Родригес, Еиса Гонсалес, Дженифър Конъли, Джаки Ърл Хейли, Махършала Али, Ед Скрейн, Каспър Ван Дийн, Джеф Фейхи
Времетраене: 122 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0437086/

Базиран по японският графичен манга роман на Юкито Киширо, действието във филма е ситуирано в 26-ти век, 300г. след като човечеството се е изправило пред катастрофална война и киборгите са надделели. Главният герой е Алита (Роза Саласар), младо момиче в тяло на киборг , което след като е открито, стегнато и поправено, осъзнава че е загубило паметта си и дори не знае коя е!
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.