Il primo re / Първият крал (2019)

Il primo re / Първият крал (2019)

Il primo re / Първият крал (2019)
Филми Драма Исторически Европейски
123 мин. 7.2 408 935

Il primo re / Първият крал (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Белгия, Италия
Жанр: Филми, Исторически, Екшън
Режисьор: Matteo Rovere
Участват: Алесандро Борхи, Alessio Lapice, Michael Schermi, Vincenzo Crea, Fabrizio Rongione, Fiorenzo Mattu, Масимилиано Роси, Макс Малатеста, Vincenzo Pirrotta, Lorenzo Gleijeses, Ludovico Succio, Tania Garribba
Времетраене: 123 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7278824/

Събитията от филма се развиват в средата на VІІІ в. пр. Хр. и са основани на митове за Ромул и Рем, братя близнаци, които са били овчари и живели мирно в близост до река Тибър. Веднъж голямо наводнение лишава братята от земята им и ги превръща в пленници, принудени да участват в ожесточени битки, където загубилите биват изгаряни живи. Така започва легендарното пътуване на близнаците, които трябва да преминат през много кървави битки и да създадат един от най-големите градове в световната история - Рим.


Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.