Hevi reissu / Хеви пътешествие (2018)

Hevi reissu / Хеви пътешествие (2018)

Hevi reissu / Хеви пътешествие (2018)
Филми Комедия Скандинавски Музикален
92 мин. 7.1 73 548
Better shit thighs than eternal constipation.

Hevi reissu / Хеви пътешествие (2018)

Година: 2018
Държава: Белгия, Финландия, Норвегия
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Jukka Vidgren, Juuso Laatio
Участват: Джоханъс Холопайнен, Minka Kuustonen, Rune Temte, Max Ovaska, C.H.I.K.E., Samuli Jaskio, Анти Хейкинен, Martti Syrjä, Pirjo Lonka, Кай Лехтинен, Ville Tiihonen, Pertti Sveholm, Torstein Bjørklund
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7220754/

25-годишният Туро живее в малко селце във Финландия. Единственото нещо, което му носи удоволствие в неговия монотонен живот, е метъл бандата, в която пее с приятелите си. Групата съществува вече от 12 години, но все още забива в мазето на местната кланица... Но ето че веднъж момчетата получават оферта да свирят на един от най-добрите метъл фестивали в Норвегия, "Северно проклятие". Най-сетне им се удава шанс да се измъкнат от селото и да постигнат успех. Impaled Rektum (така момчетата решават да кръстят групата) разбират, че няма да имат втори такъв шанс. С какво ли няма да се сблъскат приятелите по пътя към съкровената си мечта... Пътешествието им включва хеви метъл, обиране на гробове, въоръжен конфликт между Финландия и Норвегия, среща с викинги - и всичко това, за да свирят на първия си истински концерт.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.